Blog

Hier komen al mijn artikels, verhalen, tips en nog veel meer op. Heb over iets vragen? Stuur me dan snel een bericht via "contact" of via instagram. 

Het is de afgelopen dagen al heel warm geweest en de komende dagen worden nog warmer. Ik wil dus even een oproepje doen om wat extra aandacht te geven aan je paard in deze dagen.

Zoals je waarschijnlijk al wel wist is dat paarden niet alles mogen eten en dat er veel dingen zijn die zelfs giftig en dodelijk kunnen zijn voor je trouwe viervoeter.

De bak, piste, rijbaan, of hoe je het ook noemt, er zijn regels. Deze kan je best respecteren als je met meerdere personen tegelijk wilt rijden. Zo is het rijden voor jullie veel aangenamer.

De zaligste tijd van het jaar voor vele komt er weer aan. De zon schijnt, het is lekker warm, ideaal om eens een dagje iets bij de paarden te doen. Hier enkele zomertips!

Misschien vinden jullie het moeilijk om je zadelkamer netjes, handig en mooi in te richten hier enkele tips en inspiratie bronnen.

Ik hou al heel lang een dagboekje bij over wat er gebeurt met de paardjes. Vandaag las ik een paar pagina's terug en ik wou dit toch met jullie delen.

Update!!!

24-01-2018

Alles gaat super met mij en de paardjes!!!!!

LOGO!!!!!

11-08-2017

Vanaf vandaag kan je SIVIPA herkennen aan een logo! Is dat niet super leuk?

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin